Radviliškio neįgalieji vasaros žaidynėse Bauskėje iškovojo 11 medalių

Liepos 1 dieną vienuolika Radviliškio rajono neįgaliųjų draugijos narių kartu su pirmininke Jūrate Bredulskiene dalyvavo Latvijoje Bauskės mieste vykusiose neįgaliųjų žaidynėse. Be mūsų draugijos sportininkų Lietuvai atstovavo dalyviai iš Šiaulių miesto, Kuršėnų, Pakruojo ir Pasvalio rajono neįgaliųjų draugijų.

Radviliškio komanda iškovojo 11 medalių: 4 aukso, 5 sidabro ir 2 bronzos.

Gerai sekėsi Gintautui Zakšauskui. Jis tarp sportininkų, sėdinčių neįgaliojo vežimėlyje, baudų metimo rungtyje buvo antras, o kimštinio kamuolio metime pelnė bronzos medalį.

Irena Vilniuvienė iškovojo du aukso medalius – šuolio į tolį rungtyje ir krepšinio baudų metime. Abiejų apdovanojimų metu ant antros vietos pakylos taip pat buvo radviliškietės – baudų metimo į krepšį rungtyje Angelė Šimatonienė, o šuolio į tolį – Eugenija Mončauskienė.

Gitana Čepienė šaudymo rungtyje tapo nugalėtoja. Futbolo kamuolio spyrių į vartus rungtyje taikliausias tarp vyrų buvo mūsų draugijos narys Petras Rudžianskas. Vytautas Rančys savo amžiaus grupėje užėmė dvi prizines vietas – šuolio į tolį rungtyje buvo antras, o kimštinio kamuolio metime pelnė bronzos medalį. Marius Matuzevičius, mesdamas kimštinį kamuolį tarp vyrų iki 50 metų amžiaus grupėje, iškovojo sidabro medalį.

Dėkojame Radviliškio rajono savivaldybės administracijai už suteiktą transportą.

Irena Vilniuvienė, Radviliškio rajono neįgaliųjų draugijos pirmininkės pavaduotoja

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE