Prie savo „šedevro“ pluša trečiakursiai.  Radviliškio technologijų ir verslo mokymo centro nuotr.

Mokiniai rungėsi meistriškumo konkurse „Kulinarinė kova“

Sausio 28 dieną Radviliškio technologijų ir verslo mokymo centro trečio kurso virėjo specialybės mokiniams buvo surengtas meistriškumo konkursas „Kulinarinė kova“.

Konkurse mokiniai įgijo daugiau patirties, drąsos gaminti stebint auditorijai, praplėtė akiratį, lavino skonį, skatino domėtis naujovėmis, susipažino su dar neatrastais produktais. Smagus renginys pradžiugino visus stebinčius ir degustuojančius, suteikė progą pabendrauti su visais, mylinčiais maistą ir mėgstančiais gaminti, įvertinti mokinių kulinarinius sugebėjimus ir išmonę.

Meistriškumo konkursą, kuris truko dvi valandas, vedė mokytoja metodininkė Raisa Bučinskienė. Mokiniai gamino „Nugarinės kepsnį“, ruošė garnyrą ir padažus bei pristatė vertinimo komisijai.

Konkursą stebėjo pirmojo ir antrojo kursų viešbučio darbuotojo ir virėjo specialybių mokiniai ir profesijos mokytojai. Šiems mokiniams vyresnioji profesijos mokytoja Daiva Petrauskienė pravedė atvirą pamoką, kaip lengvai ir greitai pasigaminti desertą. Mokiniai patys galėjo kepti, puošti ir ragauti keksiukus.

Radviliškio technologijų ir verslo mokymo centro informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE