Baisogalos gimnazija atšventė 14-ąjį gimtadienį

Kovo 3 dieną Baisogalos gimnazijos bendruomenė šventė 14-ąjį gimnazijos gimtadienį.

Nuo pat ryto gimnazijoje skambėjo muzika, visus, skubančius į pamokas, pirmojo aukšto fojė su balionais ir šypsenomis pasitiko mokinių savivaldos nariai, mokinių prezidentė Evelina Sirusaitė ir jų kuratorė Jūratė Kačiukevičienė.

Per pertraukas mokiniai sporto salėje galėjo pabendrauti su sklandytojų būrelio vadovu R. Stonkumi, apžiūrėti ir išbandyti skraidyklės modelį.

Po 3 pamokų gimnazijos antrojo aukšto fojė vyko šventinis minėjimas. Šventėje lankėsi Radviliškio rajono savivaldybės švietimo ir sporto paslaugų centro sporto renginių administratorė Donata Tverskienė. Ji įteikė apdovanojimus už sportinius pasiekimus ir Radviliškio rajono garsinimą gimnazijos direktorei Ritai Juškevičienei bei mokiniams – M. Navagruckaitei (7 kl.) ir Tomui Dirdai (IIg kl.).

Šventėje pasidžiaugta ir kitų sportininkų bei rajono olimpiadų prizininkų pasiekimais, apdovanoti gimnazijos vardą rajone ir Lietuvoje garsinantys mokiniai bei jų mokytojai.

Šventėje svečiavosi ir gimnazijos bendruomenę sveikino Baisogalos seniūnė R. Masiulienė, Baisogalos gimnazijos rėmėjas, buvęs Seimo narys A. Gaidžiūnas, buvęs ilgametis gimnazijos direktorius A. Jasiūnas, mokyklos-darželio direktorė A. Krugelienė, kultūros centro direktorė E. Liukienė, Baisogalos Švč. Trejybės bažnyčios kunigas A. Urbelis, Pakiršinio baikerių klubo vadovas Saulius bei jaunųjų sklandytojų būrelio vadovas R. Stonkus.

Baisogalos bendruomenės pirmininkas A. Radžiūnas ir gimnazijos tarybos atstovas K. Danilevičius ne tik tarė sveikinimo žodį, bet ir visoms klasėms įteikė po saldžią dovanėlę.

Gimtadienio šventę organizavo gimnazijos administracija ir mokinių savivalda.

J. Kačiukevičienė, gimnazijos savivaldos kuratorė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE