Dailės mokykloje mokslo metų šventės baigėsi spalvingai

Birželio pradžia Radviliškio dailės mokykloje kupina įvykių: septintokai su jauduliu laiko baigiamąjį egzaminą ir pristato savo baigiamuosius darbus, kitų kursų mokiniai rengia pusmečio parodas ir laukia įvertinimų, mokytojai ir mokyklos vadovai rengiasi mokslo baigimo ir Padėkos šventėms.

Pradinio dailės formalųjį švietimą papildančio ugdymo programą baigusius net 35 ugdytinius ir jų tėvelius pasveikino Radviliškio rajono savivaldybės administracijos direktorė Eglė Ivanauskytė ir Švietimo ir sporto skyriaus vedėjas Laisvūnas Vaičiūnas.

Kitoje šventėje, skirtoje pagrindinį ugdymą baigusiems mokiniams, apsilankė savivaldybės meras Kazimieras Račkauskis. Mokyklos vidiniame kiemelyje skambėjo muzika, liejosi prisiminimai, palinkėjimai bei padėkos mokyklos bendruomenei už kūrybinį polėkį, kultūros sklaidą ir šiltą bendrystę.

Baisogalos klasių mokytojos tradiciškai subūrė vietos bendruomenę jaukiame vakare Baisogalos kultūros centro salėje. Baisogalos miestelio seniūnė Renata Masiulienė negailėjo šilto žodžio dailės mokyklos mokiniams bei juos ugdančioms pedagogėms.

Gegužės 25-oji buvo ypatinga ankstyvojo ugdymo programos mokinukams ir jų mokytojai – mokslus baigė pirmoji mažųjų menininkų laida. Parodos atidarymą bei diplomų įteikimą vainikavo šventinis tortas, šokių fiesta lauke ir smagus vaikų klegesys.

Mokiniams įteikti mokslo baigimo pažymėjimai, padėkos ir atminimo dovanos – ne tik talento, atskleistų gabumų įrodymas, tai mūsų visų pasididžiavimas!

Dėkojame garbingiems svečiams už padrąsinančius žodžius, tėveliams ir globėjams už pasitikėjimą, Radviliškio muzikos mokyklai už nepakartojamą šventinę atmosferą ir Baisogalos kultūros centrui už bendrystę!

Radviliškio dailės mokyklos informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE