NULL

Kaip reprezentacinė apranga tampa efektyvia rinkodaros priemone?

Verslo pasaulis – tai pastoviai besikeičianti terpė. Kiekvieną dieną kažkur pasaulyje yra atidaroma nauja kompanija, sukuriamas naujas produktas. Tačiau didelės investicijos ar gera verslo idėja dar nėra sėkmės garantas. Didžiausią įtaką bet kokiam verslui teikia žinomumas, o žinomumą verslui suteikia stipri rinkodaros strategija. Šiais laikais rinkodarą galime atrasti visur… net ir reprezentacinėje kompanijos aprangoje. Tad pakalbėkime plačiau apie ją.

Reprezentacinės aprangos vaidmuo

Jau kurį laiką apranga yra tapusi bet kurios modernios kompanijos identiteto dalimi. Vienas iš populiariausių pasirinkimų – džemperiai su logotipu. Tai patogus ir universalus drabužis, tinkantis kiekvienam darbuotojui. Be to, jis gali būti nešiojamas bet kuriuo metų laiku. O, svarbiausia, patogus mėgstamos kompanijos džemperis gali virsti ne tik kasdieniu draugu vartotojui, bet ir subtilia reklama verslui.

Rinkodara, pasitelkiant reprezentacinę aprangą

Džemperių dizainas dažniausiai atspindi kompanijos identiteto detales – logotipą, spalvą ir t. t. Tiek spalva, tiek logotipas ar net aprangos dizainas turėtų būti parenkami pagal jau vartotojui pažįstamus kompanijos ženklus. Pavyzdžiui, geltona ir raudona spalvos puikiai atspindi populiarųjį greitojo maisto restoraną „McDonald’s“, o žalia ir balta – Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubą. Šiandien reprezentacinė apranga su gerai apgalvotomis detalėmis gali ne tik patraukti vartotojo dėmesį, bet ir paskatinti jį būti pastoviu klientu. Todėl į jos kūrimą derėtų pažvelgti atsakingai.

Akivaizdu, kad rinkodara šiandien yra kitokia. Didelės iškabos jau nieko nežavi, o televizijos reklama žiūrovą labiau erzina, nei sudomina. Sėkmingos rinkodaros paslaptis – mažos kasdienės detalės. Gerai apgalvota reklama internete, stilingas užrašas ant tušinuko ar akį traukianti reprezentacinė apranga – tai tik keli populiarūs, bet jau įprastais tapę verslo viešumui didinti skirti įrankiai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE