„Kudirknakčio“ dalyviams – pažymėjimai su keliautojo Aurimo Valujavičiaus parašu

Radviliškio Vinco Kudirkos progimnazijos tradicinis naktinis žygis „Kudirknaktis 2023“ 6-tą kartą surengtas birželio 2 dieną.

Mokyklos direktorė Rasa Dagienė pasveikino visus susirinkusiuosius, dėkojo bendruomenei už buvimą kartu ir kuriamą bendrystę. Radviliškio rajono savivaldybės tarybos Kultūros, švietimo ir sporto komiteto pirmininkas Vytautas Simelis džiaugėsi, kad Radviliškio progimnazija organizuoja renginius, kurie keičia bendruomenės įpročius ir skatina laisvalaikį leisti aktyviai.

Spalvingoje šventėje buvo pasveikinta geriausia šių metų sportininkė. Šiemet savo ryžtu, užsispyrimu siekti geriausių rezultatų, nuoširdžia meile sportui ir sveikai gyvensenai visiems pavyzdžiu tapo Gabija Dagytė. Aktyviausia ir sportiškiausia mokytoja išrinkta ir apdovanota Virginija Bartkevičienė.

Po apdovanojimų ceremonijos savo parodomąją programą atliko zumbos, lotynų ir bačatos sportinių šokių instruktorė Justė Dambinskaitė, kuri visą susirinkusią minią pakvietė apšilti smagiu sportinių šokių ritmu.

Džiaugiamės renginio dalyvių, kurie pasirinktinai išbandė visas tris trasas, gausa. Kai kurie bendruomenės nariai žygyje dalyvavo pirmą kartą, tačiau nestigo ir jau nemažai metų šio renginio nepamirštančių žygeivių, buvusių progimnazijos mokinių ir svečių iš Radviliškio rajono.

Naktinio žygio nepabūgo ir patys mažiausi bendruomenės nariai, kurie kartu su šeimomis žygiavo negailėdami savo jėgų.

Įveikę pasirinkto ilgumo trasą visi žygeiviai rinkosi į žiburiais papuoštą Antaniškių miško aikštelę, kurioje su šilta arbata ir koše jų laukė mokytojai ir Aktyvių tėvų klubo nariai.

Visiems renginio dalyviams, pasiekusiems finišą, buvo įteiktas pažymėjimas, kurį šiemet pasirašė keliautojas Aurimas Valujavičius! Dėkojame Aurimui Valujavičiui, tapusiam renginio „Kudirknaktis 2023“ globėju, pradžiuginusį visus renginio dalyvius bei motyvavusį žygiuoti ir įveikti trasą iki galo.

Ačiū visiems prisidėjusiems ir buvusiems kartu!

Radviliškio Vinco Kudirkos progimnazijos informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE