Polekėlėje prieš rugiapjūtę skambėjo dainos

Liepos 14 dieną Polekėlės bendruomenės namų kiemelyje įvyko Polekėlės kaimo ir kapelų sambūris „Su muzika ir dainomis rugiapjūtę pradėsime“, į kurį susirinko gausus būrys žmonių.

Šventėje sulaukta ir svečių – Radviliškio rajono savivaldybės mero Kazimiero Račkauskio ir Seimo nario Antano Čepononio.

Muzikos ir šokio sūkuryje drauge su Polekėlės gyventojais ir svečiais sukosi Radviliškio kultūros centro liaudiškos muzikos kapela „Radvija“ (vad. J. Stakvilevičienė), Šiaulėnų kultūros namų pramoginės muzikos kapela „Šušvė“ (vad. K. Norys), Tytuvėnų kultūros centro Šedbarų skyriaus liaudiškos muzikos kapela (vad. S. Butkus), Šiaulėnų kultūros namų linijinių šokių grupė „Akimirka“ (vad. R. Baškevičienė), Pasvalio kultūros centro Joniškėlio skyriaus moterų ansamblis „Ramunėlė“ (vad. N. Stepulienė), Polekėlės bendruomenės kapelos „Poleka“ ir „Vakaruška“ (vad. V. Lipskienė), Tyrulių pramogų ir šokių salės liaudiškų šokių kolektyvas (vad. D. Dveilis).

Šventę vedė Tyrulių pramogų ir šokių salės vadovas Domas Dveilis, vakaronėje visus linksmino muzikantai Vacys ir Arminas.

Polekėlės bendruomenė dėkoja visiems, prisidėjusiems prie šventės organizavimo, už geranoriškumą, finansinę ir moralinę paramą.

Polekėlės bendruomenės informacija ir nuotr.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE