Radviliškio neįgaliuosius Pakruojo sporto šventėje džiugino oras ir varžybų rezultatai

Liepos 28 dieną trylika Radviliškio rajono neįgaliųjų draugijos narių dalyvavo Pakruojyje vykusioje neįgaliųjų sporto šventėje. Džiugino saulėtas ir šiltas oras bei varžybų rezultatai. Į namus parsivežėme pirmos komandinės vietos taurę ir nemažai medalių bei prizų.

Naujovė šventėje buvo šaudymas iš lanko. Visi norintieji galėjo išbandyti ir varžytis šioje rungtyje. Jos nugalėtojai buvo apdovanoti prizais. Marius Matuzevičius iš Radviliškio rajono neįgaliųjų draugijos tarp vyrų buvo taikliausias, (jis kimštinio kamuolio metime užėmė antrąją vietą), o Gitana Čepienė šaudydama iš lanko užėmė trečią vietą.

Geriausiai sekėsi Petrui Rudžianskui. Petras į namus parsivežė 2 aukso ir vieną bronzos medalį. Žaidžiant bočią kartu su Vytautu Rančiu ir Česlovu Turčinsku tapo čempionais, o kimštinio kamuolio metime užėmė trečią vietą. Dar vienas aukso medalis pelnytas ,,kopėčių“ rungtyje.

Gerai sekėsi moterims krepšinio baudų metimo rungtyje: Irena Dumskienė pelnė bronzos medalį, o Irena Vilniuvienė tapo šios rungties nugalėtoja. Be šio medalio I. Dumskienė dar iškovojo sidabro medalį kriketo rungtyje.

Algis Petrašiūnas, žaisdamas šaškėmis, užėmė antrąją vietą. Jonas Ramanauskas buvo stipriausias šių varžybų šachmatininkas. Populiariausioje smiginio rungtyje Angelė Šimatonienė užėmė trečiąją vietą.

Džiaugiamės pasiektais rezultatais ir ruošiamės kitoms varžyboms, kurios vyks Pasvalyje.

Radviliškio raj. neįgaliųjų draugijos pirmininkės pavaduotoja Irena Vilniuvienė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE