NULL

Vėriškiečiai „Tautišką giesmę“ giedojo kartu su viso pasaulio lietuviais

Esame vienintelė tauta, kurios himnas vieną dieną metuose apskrieja visą Žemės rutulį. Ši unikali tautos iniciatyva, palaikoma pavienių žmonių ir bendruomenių, tapo gyva mūsų laikų tradicija. Liepos mėnuo – puikiausias metas mums visiems susitikti bendruomenės namų kieme, pabūti kartu, pabendrauti, nusifotografuoti su draugais ar kaimynais gražiems prisiminimams. O kad būtų dar geresnis mūsų laikas kartu, pakvietėme svečių – Pociūnėlių moterų šokių kolektyvą ir renginio vedėją bei atlikėją Domą Dveilį.

Liepos 6 dieną laukiant 21 valandos laikas neprailgo. Tiek suaugusieji, tiek vaikai šoko ir dainavo kartu. Kai praalkome ir ištroškome, šeimininkės pasiūlė košės, keptos duonos, atsigerti vandens su citrina ir mėta. Kiekvienas galėjo lauktuvėms įsigyti Vėriškių bendruomenės kepyklėlės keptų sausainių ar keksiukų.
Šiemet liepos 6 dieną 21 valandą kartu su viso pasaulio lietuviais 15-ąjį kartą sugiedojome Lietuvos himną. „Tautiška giesmė“ – tai mus visus vienijanti šventė ir įpareigojimas padaryti viską, kad širdys galėtų džiaugtis mūsų valstybės klestėjimu.

Vėriškių bendruomenės informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami Video

TAIP PAT SKAITYKITE